marți, 18 ianuarie 2011

PENTRU INCEPATORI

  Pentru a te apuca de bodybuilding ai nevoie de doua lucruri, un prieten care sa te ajute la exercitii si cel mai important lucru este sa ai multa vointa. O sa incepem cu exercitii simple dar care trebuie respectate cu strictete atat in corectitudinea lor cat si in numarul de repetari efectuate la fiecare serie. Treaba este simpla, iti gasesti o sala de forta, un antrenor personal si poti sa incepi antrenamentele.
  Cel mai important lucru este sa respecti numarul de repetari al seriilor. La fiecare aparat lucrat trebuie sa faci 3-4 serii care sa contina 10-12 repetari. O alta regula principala care trebuie respectata este respiratia, cand grupa de muschi lucrata este incordata , inspiri, iar cand revii cu greutatea la forma initiala a exercitiului expiri.Dupa fiecare exercitiu se ia o pauza pentru odihna dar si pentru hidratare.
  Greutatile cu care incepi fiecare exercitiu trebuie sa fie mai mici de cat poti ridica maxim, crescand greutatile la a doua si a treia serie.
 Echipamentul pentru sala este obligatoriu in majoritatea salilor de bodybuilding, constant in, manusi de antrenament, curea de antrenament, trening si adidasi, si de preferabil sa aveti un prosop curat la indemana.

0 comentarii: